TOPLOCATIE

Simon Stevin is een heel bijzondere wijk met monumentale kazernegebouwen en statige lanen die gesierd worden door eeuwenoude bomen. Hier woont u midden in het groen en op de ideale grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten geniet u van de rust op de prachtige Veluwe of zoekt u de levendigheid van het centrum op. Winkels, horeca, het theater of de bioscoop; hier heeft u alles bij de hand.

De kazerneterreinen zijn uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan en het nieuwe station Ede-Wageningen, waar straks elke 10 minuten een intercity stopt richting Arnhem, Utrecht en Amsterdam. Vanuit huis rijdt u via de uitvalswegen binnen enkele minuten de A12 of A30 op richting Amersfoort, Utrecht en Arnhem.

  • 5 min. wandelen naar het bos en de heide
  • 6 min. fietsen naar Ede centrum
  • 4 min. fietsen naar station Ede-Wageningen
  • 10 min. per trein naar Arnhem
  • 25 min. per trein naar Utrecht

Op de kazerneterreinen krijgen ook kleine bedrijven en het nieuwe World Food Center een plek. Samen met woningen, horeca, cultuur en gezondheid vormen zij een nieuw, levendig stadsgebied. De centrale ligging en de aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen, werken én recreëren in dit deel van Ede zeer aantrekkelijk.

SCHRIJF U IN VOOR EEN WONING IN STATUUR