Bouw gestart !

Goed nieuws voor Statuur! We zijn gestart met de bouw van de 16 woningen in de eerste fase. Inmiddels is het bouwterrein door Van Grunsven Groep Bouw & ontwikkeling voorzien van bouwhekken en de bouwplaatsinrichting.

 

Nog 4 woningen beschikbaar
In de tweede fase zijn nog 4 vrijstaande woningen beschikbaar in verschillende woningtypen. De omgevingsvergunning hiervoor is al verleend, zodat u als koper de zekerheid heeft dat uw woning gebouwd gaat worden.


Heeft u interesse in wonen op deze bijzondere plek?

Laat uw gegevens achter via wonenmetstatuur/inschrijven en u ontvangt van de makelaar de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier. Liever rechtstreeks contact opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de nieuwbouwmakelaar? Mail of bel dan: 0318-693502

ede@domicilieexclusief.nl

Volg ook onze Facebookpagina Wonen met Statuur om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. 

We gaan beginnen !

Wij zijn gestart met de voorbereidingen van de bouw met als doel in het 4e kwartaal van dit jaar te kunnen starten met de bouw. Momenteel zijn er slechts nog 5 vrijstaande woningen beschikbaar. Indien u vóór 13 september 2019 tot aankoop overgaat, dan zullen wij uw woning meenemen in 1e fase tegen de huidige verkoopprijs. Na deze datum zullen wij de verkoopprijzen, gezien de stijgende bouwkosten, gaan aanpassen.

SAVE THE DATE !

OPEN DAG 22 juni 2019

Wij nodigen u van harte uit voor de Open dag van STATUUR

Wanneer: Zaterdag 22 juni 2019
Vanaf: 10:30 tot 12:00 uur
Locatie: Bouwlocatie Statuur op het Kazerneterrein in Ede

Tijdens deze open dag zullen de projectontwikkelaar, makelaar, architect en aannemer aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden. Ook worden de kopers, optanten en andere geïnteresseerden uitgenodigd.

Graag tot dan!

WORLD FOOD CENTER

World Food Center maakt wonen op de kazerneterreinen nog aantrekkelijker

Met een woning van Statuur op de kazerneterreinen kunt u al bijzonder mooi wonen en werken, maar met de definitieve komst van het World Food Center op de voormalige Mauritskazerne wordt het nog aantrekkelijker om in dit deel van Ede te wonen!

Het World Food Center
Met de toezegging van 6 miljoen euro door de gemeente Ede kan de realisatie van de World Food Center Experience officieel van start. Het World Food Center (WFC) wordt dé ontmoetingsplek voor consumenten, food professionals, kennisinstellingen en agrogood bedrijven. Centraal in het World Food Center komt de WFC Experience. Deze Experience biedt een waar voedselavontuur waar consumenten op unieke wijze inzicht krijgen in het complexe verhaal van de voedselketen. Per jaar zal de WFC Experience naar verwachting 330.000 bezoekers ontvangen.

Levendig gebied met wonen, werken en recreëren
De komst van het WFC geeft een positieve prikkel aan de economie en werkgelegenheid in Ede. Op het terrein van WFC is straks ruimte voor evenementen, horeca en woningen. Zo wordt het een levendig gebied waar wonen, werken en recreëren samengaan. Er is plaats voor woningen met een stedelijk karakter. Dit varieert van kleine tot middelgrote woningen en appartementen, die passen in het overgangsgebied tussen stad en Veluwe.

Centrale ligging
De kazerneterreinen liggen centraal in Nederland en zijn uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan en het nieuwe station Ede-Wageningen, waar straks elke 10 minuten een intercity stopt richting Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

worldfoodcenter.net

NOG WONINGEN IN STATUUR BESCHIKBAAR

Heeft u ook interesse in een woning in Statuur? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij!

Wilt u vrijblijvend de verkoopdocumentatie ontvangen en/of meer informatie over de beschikbaarheid? Laat dan uw gegevens achter via wonenmetstatuur.nl/inschrijven en u ontvangt van de makelaar de benodigde informatie en documenten. Wilt u zich direct inschrijven voor een bouwnummer in Statuur, download dan het inschrijfformulier en lever die in bij Domiclie Exclusief via ede@domicilieexclusief.nl of aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede.

SCHRIJF U IN VOOR EEN WONING IN STATUUR!

Het is nog mogelijk u voor een of meerdere bouwnummers in te schrijven op basis van het voorlopige ontwerp en de prijsrange. Download het inschrijfformulier en lever die in bij Domicilie Makelaars aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede (plan route) of via ede@domicilieexclusief.nl. Indien u in aanmerking komt voor een van uw voorkeuren, zal Domicilie Makelaars contact met u opnemen.