"HIER WORDEN WOONDROMEN WAARHEID"

Nog woningen in Statuur beschikbaar

De inschrijving van de 21 woningen in Statuur is op 4 december gesloten en de eerste bouwnummers zijn toegewezen. De komende tijd zullen hiervoor de eerste gesprekken met de kandidaten plaatsvinden. Heeft u ook interesse in een woning in Statuur? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij!

Wilt u vrijblijvend de verkoopdocumentatie ontvangen en/of meer informatie over de beschikbaarheid? Laat dan uw gegevens achter via wonenmetstatuur.nl/inschrijven en u ontvangt van de makelaar de benodigde informatie en documenten. Wilt u zich direct inschrijven voor een bouwnummer in Statuur, download dan het inschrijfformulier en lever die in bij Domiclie Exclusief via ede@domicilieexclusief.nl of aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede.

START VERKOOP – 21 NOVEMBER

Op woensdagavond 21 november a.s. van 19:30 tot 21:00 uur vindt de “START VERKOOP” plaats in het projectbureau Veluwse Poort (gebouw 8) op de Maurits Noordkazerne (Nieuwe Kazernelaan 2) in Ede.

Schrijf u in via de website of bel met Domicilie Exclusief 0318 69 35 02

Interview met de ontwikkelaar

Een prettig interview met Thomas Perik van Onis Vastgoed BV door Nick de Boer van Domicilie exclusief uit Ede.

Schrijf u in voor een woning in Statuur!

Het is nog mogelijk u voor een of meerdere bouwnummers in te schrijven op basis van het voorlopige ontwerp en de prijsrange. Download het inschrijfformulier en lever die in bij Domicilie Makelaars aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede (plan route) of via ede@domicilieexclusief.nl. Indien u in aanmerking komt voor een van uw voorkeuren, zal Domicilie Makelaars contact met u opnemen.

 

Presale Statuur 28 juni

Op donderdag 28 juni is onder grote belangstelling de presale gestart van de 21 woningen van nieuwbouwplan ‘Statuur’. Ruim 120 belangstellenden kwamen naar gebouw 8 op de Maurits Noordkazerne in Ede om zich te laten informeren over de verschillende woningtypes met bijbehorende opties en indelingsmogelijkheden. Het idee dat men met een Virtual Reality bril al door het project kon lopen werd door de bezoekers enthousiast ontvangen.

 

Nieuws