"HIER WORDEN WOONDROMEN WAARHEID"

World Food Center

World Food Center maakt wonen op de kazerneterreinen nog aantrekkelijker

Met een woning van Statuur op de kazerneterreinen kunt u al bijzonder mooi wonen en werken, maar met de definitieve komst van het World Food Center op de voormalige Mauritskazerne wordt het nog aantrekkelijker om in dit deel van Ede te wonen!

Het World Food Center
Met de toezegging van 6 miljoen euro door de gemeente Ede kan de realisatie van de World Food Center Experience officieel van start. Het World Food Center (WFC) wordt dé ontmoetingsplek voor consumenten, food professionals, kennisinstellingen en agrogood bedrijven. Centraal in het World Food Center komt de WFC Experience. Deze Experience biedt een waar voedselavontuur waar consumenten op unieke wijze inzicht krijgen in het complexe verhaal van de voedselketen. Per jaar zal de WFC Experience naar verwachting 330.000 bezoekers ontvangen.

Levendig gebied met wonen, werken en recreëren
De komst van het WFC geeft een positieve prikkel aan de economie en werkgelegenheid in Ede. Op het terrein van WFC is straks ruimte voor evenementen, horeca en woningen. Zo wordt het een levendig gebied waar wonen, werken en recreëren samengaan. Er is plaats voor woningen met een stedelijk karakter. Dit varieert van kleine tot middelgrote woningen en appartementen, die passen in het overgangsgebied tussen stad en Veluwe.

Centrale ligging
De kazerneterreinen liggen centraal in Nederland en zijn uitstekend bereikbaar door de nieuwe Parklaan en het nieuwe station Ede-Wageningen, waar straks elke 10 minuten een intercity stopt richting Arnhem, Utrecht en Amsterdam.

worldfoodcenter.net

Nieuws