"HIER WORDEN WOONDROMEN WAARHEID"

Nog woningen in Statuur beschikbaar

De inschrijving van de 21 woningen in Statuur is op 4 december gesloten en de eerste bouwnummers zijn toegewezen. De komende tijd zullen hiervoor de eerste gesprekken met de kandidaten plaatsvinden. Heeft u ook interesse in een woning in Statuur? Er zijn nog enkele bouwnummers vrij!

Wilt u vrijblijvend de verkoopdocumentatie ontvangen en/of meer informatie over de beschikbaarheid? Laat dan uw gegevens achter via wonenmetstatuur.nl/inschrijven en u ontvangt van de makelaar de benodigde informatie en documenten. Wilt u zich direct inschrijven voor een bouwnummer in Statuur, download dan het inschrijfformulier en lever die in bij Domiclie Exclusief via ede@domicilieexclusief.nl of aan de Notaris Fischerstraat 24 in Ede.

Nieuws